Deze geluidsbestanden (samples) worden tot klinken gebracht tijdens het spelen. U waant zich in de kerk waarbij het orgel klinkt zoals het is. Men hoort zelfs de mechanieken e.d. Dit is natuurlijk ook uit te schakelen. Alle registers zijn te stemmen en te intoneren naar eigen wens. Ook is het mogelijk om zelf een opname te maken van wat men speelt en dit b.v. op cd te branden. Mogelijkheden zijn zeer divers. U kunt zelf kiezen voor het aantal en soort klavieren, pedalen, de bank, de vormgeving van de kast, de kleur of houtsoort, trekregisters of touchscreens en de keuze van de orgels die u wilt gaan bespelen. Alles kan naar wens worden gemaakt en ingesteld.

Uw bestaande orgel uitbreiden?

Ook ombouwen of uitbreiden van uw bestaande digitale of analoge orgel zoals Johannus, Domus, Content, Eminent en vele andere behoort tot de mogelijkheden.Wij werken met zeer scherpe prijzen. Ik nodig u hierbij uit om vrijblijvend ons orgel met vier klavieren te komen bespelen en beluisteren.

Orgels van de Grote Kerk Zwolle, Kampen en Caen klinken op dit instrument als een ware belevenis. U zult verteld staan van de klank en mogelijkheden. Neemt u bij interesse contact op met: Martin den Boer via telefoon nummer 06 – 50 25 23 57.

Klant feedback

"Martin den Boer heeft fantastisch werk geleverd. We spelen iedere dag met veel plezier op het orgel dat hij helemaal naar onze wens gebouwd en geconfigureerd heeft."