Praeludium III

Dit drieklaviers orgel, uitgevoerd in een compact, strak designmeubel is voorzien van high tech audio en biedt een optimale speelbeleving passend in vrijwel iedere huiskamer. Het orgel is leverbaar in diverse kleuren naar wens van de klant.

Offerte aanvragen

Kabinet III

Bent u op zoek naar een meubel passend bij uw klassieke interieur, dan is dit prachtige Hauptwerk orgel, uitgevoerd met echt houtsnijwerk en kwaliteitsklavieren zeker iets voor u. De warmte die dit meubel uitstraalt geeft het orgelspel een extra dimensie. Natuurlijk ook leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren.

Offerte aanvragen

Positief III

Dat is het gevoel wat dit orgel op de speler en luisteraar overbrengt. Het zorgt voor een fantastische speel- en luisterervaring. De keurig weggewerkte hoge resolutie touchscreens zijn eenvoudig te bedienen.

Offerte aanvragen

Kabinet III met trekregisters

Dit model heeft 60 trekregisters met verwisselbare raampjes met namen. Als een ander orgel sampleset geladen wordt kunnen de raampjes verwisseld worden waardoor de namen weer overeenkomen met de registers van dat orgel. Uiteraard heeft dit orgel ook een groot touchscreen geïntegreerd in de lessenaar achter een paneel hetgeen eenvoudig weg te halen is. Hierdoor kan men dan tevens registreren via het touchscreen maar ook bv PDF bladmuziek tonen waardoor men de muziek van het getoonde PDF bestand kan lezen en spelen.

Offerte aanvragen

Kabinet III met orgelpijpenfront Ontmoetingskerk Vriezenveen

Dit prachtige Hauptwerkorgel met orgelpijpenfront is gebouwd voor de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. De touchscreens zijn in en uitschuifbaar op rails. De klavieren met beleg van kersenhout. Voor dit orgel zijn speciale hoogwaardige grote geluidsboxen achter het pijpenfront geplaatst. Deze kunnen makkelijk het orgelgeluid in een grote kerk met 500 zitplaatsen vullen.

Offerte aanvragen