De leerlingen krijgen individueel les in de eigen studio waar zich een groot digitaal Hauptwerkorgel  en een piano bevindt. De vergevorderde orgelleerling krijgt vanzelfsprekend in de kerk les op een echt pijporgel.
Martin geeft les aan zowel beginnende als vergevorderde leerlingen, waarbij motivatie, inzet en enthousiasme de ontwikkeling impuls geven. De methode die gevolgd wordt staat niet bij voorbaat vast en gekeken wordt naar de mogelijkheden en de stijlen die de leerling zich eigen wil maken. Daarbij worden accenten gelegd op de techniek, interpretatie en de diverse speelmanieren gekoppeld aan de diverse stijlen in de muziek. Ook improvisatie behoort tot de mogelijkheden. Tevens bestaat de mogelijkheid, om bij talentvolle leerlingen deze op te leiden voor de conservatorium studie.

Voor iedereen die zich muzikaal verder wil ontwikkelen, blijkt Martin den Boer een boeiende en veelzijdige leermeester. Om kennis te maken kan men eerst een proefles volgen, waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden van de leerling en wat hij of zij wil en voor ogen heeft. Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een proefles.

Wilt u meer informatie bel dan: Tel. 06-50252357

Orgelles uit verveling

'Een leuke opmerking van een orgelleerling in deze Coronatijd: 'Ik ga nu uit verveling orgelspelen'. Dus daarom heeft ze les bij mij, uit verveling... :)'