Biografie

Martin den Boer, in 1958 geboren, is woonachtig in Barneveld en heeft een privé-lespraktijk met orgel- en pianoleerlingen. In 1990 werd hij benoemd tot hoofdorganist van de Nieuwe kerk te Zeist. Op het ogenblik is Martin organist van zowel de Nieuwe als de Oude kerk in Zeist. In laatstgenoemde kerk staat een fraai Bätz orgel uit 1843. Meer info.

Onlangs ontving Martin een insigne en oorkonde vanwege het feit dat hij 25 jaar organist is van de hervormde gemeente Zeist.

Daarnaast is hij dirigent van de Chr. gem. zangver.: “U Prijst Ons Lied” te Kootwijkerbroek.

Ook houdt Martin zich bezig met orgelbouw. Eerder werden diverse pijporgels en een klavecimbel gebouwd. Momenteel worden er diverse Hauptwerk orgels gebouwd waaronder het type: Kabinet III en Preludium III met 3 klavieren. Meer info vindt u via het menu: Hauptwerk.

Klanken van wereldberoemde pijporgels

Hauptwerk orgels bezorgen u een ultieme speelervaring, het simuleert de klanken van wereldberoemde pijporgels. Het is een grote wens van iedere orgelliefhebber om daar eindeloos op te kunnen spelen! Bent u geïnteresseerd in een nieuw orgel met Hauptwerk? Of wilt u Hauptwerk op uw huidige orgel aansluiten?

Meer info